Added to cart

FAQ

Var kan man köpa Added?

Added är nystartat och jobbar hela tiden med att utöka distributionen och hoppas snart kunna finnas på många fler ställen och framförallt där du är. Idag kan man hitta Added utspritt hos utvalda handlare över hela landet, från sportanläggningar till detaljhandeln. Hittar du ändå inte Added nära dig? Skicka gärna ett mail till oss på villha@addedvitamins.com eller besök gärna vår shop här på hemsidan!

Vill du bli återförsäljare eller företagskund?

Vill du sälja våra produkter – har du en butik, en träningslokal eller vill du ha Added på kontoret? Du välkommen att höra av dig till oss på order@addedvitamins.com

Reklamation

Blev något fel? Hör av dig till oss på reklamtion@addedvitamins.com

Är Added veganskt?

Ja, Addeds produkter är veganska och innehåller inga animaliska produkter.

Är Added miljövänligt?

Added är i alla fall miljövänligare! Med färre engångsflaskor i plast och färre tunga transporter på våra motorvägar säger vi att Added är ett mycket mijövänligare alterantiv.

Innehåller Added några artificiella smak- eller färgämnen?

Nej!

Hur många kalorier innehåller Added?

Om man blandar en påse Added med vatten så innehåller drycken:

Added Reload innehåller 13kcal eller 3 kalorier.

Added Energy innehåller 32kcal eller 8 kalorier.

Alltså innehåller Added nästan inga kalorier allts!

Vad är BCAA?

BCAA står för branched-chain amino acids och är grenade aminosyror (protein/byggstenar), specifikt Leucin, Valin och Isoleucin. Dessa aminosyrorna är essentiella alltså något kroppen inte själv kan tillverka utan något vi måste få i oss via maten. Våra muskler består av ca 30 % av dessa aminosyror.

Förutom att ha en viktigt roll i byggandet av våra muskler så hjälper BCAA också till med återhämtningen efter träning, stärker immunförsvaret och motverkar träningsvärk.