Added to cart

Köpvillkor & Integritetspolicy

Leverans 

Vi skickar alla ordrar senast kl 16.00 nästkommande helgfri vardag. Vi erbjuder idag leverans hem i brevlådan med PostNord och tar under normala fall 1-3 arbetsdagar efter att paketet har lämnat vårt lager. Vår förhoppning är att vi med tiden ska kunna addera fler leveransalternativ.

Betalning

Genom vår betalpartner Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontobetalning, kortbetalning och direktbetalning. Klarnas fullständiga villkor finner du här.

Ångerrätt och öppet köp

Enligt konsumentköplagen har du som kund alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan.

Returer skickas till: 
Swedish Vitamin Powder AB, Birger Jarlsgatan 22 114 32 Stockholm.

Konsumentsverkets ångerblankett hittar ni här.

Outlösta Paket/Försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom sju (7) dagar återsänds till www.addedvitamins.com. Om detta sker debiteras du en avgift på 99 kr + frakt (SEK) för kostnader hänförliga till www.addedvitamins.com administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamation

Vill du påbörja en reklamation ber vi dig att alltid först maila oss på info@addedvitamins.com och beskriva felet så noggrant som möjligt genom bilder och text. Vid godkänd reklamation har du som kund rätt till en en ny produkt till samma pris.

I de fall transportskador uppstår ber vi dig som kund att snarast informera oss om detta för att möjliggöra reklamation gentemot transportbolaget. 

Reklamationer skickas till:
Swedish Vitamin Powder ABBirger Jarlsgatan 22 114 32 Stockholm
Vid eventuell tvist följer vi alltid Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Almänna Reklamationsnämnden’s adress, Box 174, 10123 Stockholm samt länk till sajten https://www.arn.se/

Ålder

Hos www.addedvitamins.com måste man vara minst 18 år gammal för att handla utan målsmans godkännande. 

Ej uthämtade paket

I samband med ej uthämtade paket uppstår en rad kostnader för oss för att få paketet returnerat, således förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för att täcka dessa kostnader i de fall en beställning inte ej hämtas ut inom den tidsfrist som är angiven på avin du får av våra distributionspartners. Den normala tiden en beställning ligger hos ombud är 14 dagar.

Integritetspolicy

När du registrerar dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev, fyller i dina emailuppgifter i kassan eller gör ett köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för förbättra din upplevelse samt fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part. Enligt GDPR har du rätt att begära ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Information vi samlar in och varför gör vi det?

Vi samlar information för att kunna erbjuda dig rekommendationer på vår hemsida och för att kunna skicka det du beställer till den adress du angett. Därför måste vi spara vissa uppgifter om ditt köp i ett antal år enligt lagkrav. Utöver detta behandlar vi delar av dina uppgifter för att anpassa marknadsföring till vad vi tror är intressant för er.

Personuppgiftspolicy

Alla personuppgifter som ni lämnar till www.addedvitamins.com (Swedish Vitamin Powder AB) hanteras med största försiktighet. Vi behöver spara och behandla personuppgifter så som: Namn, e-postadress, adress och telefonnummer.
Syftet med en sådan behandling är för att kunna skicka ut produkterna som du beställer, meddela om din orderstatus, avisera och kommunicera med dig som kund, samt att kunna kommunicera om din order med vår betaltjänsteleverantör. Vi får dina uppgifter från den information du skriver in, samt från vår betaltjänsteleverantör. Vi tillämpar vid var tid aktuell lagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är den avtalsrelation du ingår med www.addedvitamins.com (Swedish Vitamin Powder AB) i och med köpeavtalet. Uppgifterna sparas i vår kunddatabas, som lagras under den tid som krävs för att uppfylla garantitiden.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas med våra samarbetspartners inom betalning, lagerföring, och frakt/spedition. Självklart går det bra att kontakta oss om du vill veta vilken information och uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Du gör detta genom att kontakta oss på info@addedvitamins.com. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att framföra klagomålen till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Lagar och rutiner

www.addedvitamins.com (Swedish Vitamin Powder AB) följer de lagar som ges via https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/ för att säkerhetställa att din information endast sker inom regelverkets ramar.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.

Klimatkompensation

Alla våra försändelser klimatkompenseras genom att den oavkortade ersättningen investeras
i förnybar energiproduktion i utvecklingsländer. Fossil energiproduktion ersätts av förnybar. Det görs med hjälp av FN certifierade CDM-projekt (Clean Development Mechanism) via Tricorona Climate Partner.